Har du en god idé til et blogginnlegg?

Bankplassen blogg inviterer makrointeresserte studenter til å delta i en konkurranse om å skrive det beste blogginnlegget.

I snart ett år har ansatte fra Norges Bank delt sin kunnskap på Bankplassen blogg. Nå inviterer vi studenter til å være gjestebloggere hos oss. Vinnerne av konkurransen får innlegget sitt publisert på bloggen.

Konkurransen består av to deler:

  • Vi starter med en åpen runde, hvor alle interesserte sender inn en kladd på et blogginnlegg. Forsøk å få med en fengende tittel og utkast på ingress. Det må komme klart frem hva du planlegger å skrive om, men skal ikke være et ferdigskrevet innlegg.
  • I runde to inviterer vi forfatterne bak de beste kladdene til å fullføre blogginnleggene. Innlegg bør være på maks 1200 ord. Gode innlegg har en direkte stil, kommer raskt til poenget, og er velskrevet. De inneholder også ofte figurer eller illustrasjoner. Disse vil bli publisert på Bankplassen blogg.

Vi ønsker oss tekster om det du har på hjertet, og som du tror vil være verdifullt å dele med andre som er interessert i samfunnsøkonomi. Skriv om noe du allerede har jobbet med, eller et tema du kjenner godt fra studiene. Du kan enten skrive alene eller sammen med noen du kjenner. Konkurransen er åpen for alle studenter.

Bloggkladder sendes til bankplassen@norges-bank.no, med «Bloggkonkurranse» i emnefeltet. Når du sender inn en kladd, må du også inkludere navn på forfatter(e) samt hva og hvor du/dere studerer. Vi tar imot bidrag frem til 23. april 2019, men send gjerne inn før. Innleggene som går videre til neste runde vil bli plukket ut i løpet av april. Vinnerinnleggene publiseres på Bankplassen blogg når de er ferdigstilte.

Lykke til, og god blogging!